Telefon
WhatsApp
Kahramankazan'lı Özcan ve Yılmaz, MHP rozeti taktı

Özcan ve Yılmaz, MHP rozeti taktı
Ankara Kahramankazan Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özcan ve Metin Yılmaz Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçti.



Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine, Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan'ın başlattığı
“Öze Dönüş Çağrısı’na” kulak verip Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katılan Bağımsız Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Özcan ve Metin Yılmaz MHP Ankara İl Binasinada, MHP Ankara İl Başkanı Alpaslan Doğan ve MHP Kahramankazan İlçe Başkanı Ali Gökdere'nin katılımlarıyla İl Parti binasında üyelik kayıtlarını yaptırarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin rozetini taktılar.



MHP Ankara İl Başkanı Doğan, Özcan ve Yılmaz kardeşlerimin Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçişini iyi okumak lazımdır. Buna sadece parti değişikliği olarak bakarsanız, bu geçişin manasını anlayamazsınız. Bu kutlu yürüyüş, yüzlerce yıl önce Hacı Ahmet Yesevi tarafından, Horasan’da başlatılmış, Hacı Bektaş Veli’nin kabri başında dua ile taçlandırılmış, Hacı Bayram Veli Camisinde Cuma namazı kılınmış, Büyük Önder Mustafa Kemal’in kabrinde Fatihalar okunmuş, Başbuğ Alpaslan Türkeş’in kabrinde dualar okunmuş, Liderimiz sayın Bahçeli’nin hayır duaları alınmıştır.
Bu geçişler sadece parti değiştirme meselesi değildir. Gönül birlikteliğimizin de bir sembolüdür aynı zamanda. “ Gönlümüz ve kapımız vatan sevdalılarına ve Öze Dönüş Çağrısı’na” kulak veren herkese sonuna kadar açıktır” şeklinde konuştu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Ankara Nöbetçi Eczaneler

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği