Telefon
WhatsApp
Şengül Şahinoğlu Adaylığını Açıkladı Kahramankazan Atatürk Mahallesine Kadın Eli Değecek

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde Atatürk Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu açıklayan Şengül Şahinoğlu, ‘Mahallemize bir kadın eli değecek; mahallemize hizmet geçek, mevcut eksiklikleri giderilecek.” Dedi

Atatürk Mahallesinde 14 yıldır ikamet ettiğini belirten Şengül Şahinoğlu, "Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Sosyal statüsünü iyi analiz ettim. İkamet etmiş olduğum günden bu güne kadar her zaman halkımızın içinde olduk; onlarla bütünleştik; sorunlarını dinledim; sevinçlerine ortak oldum. Çevremde oluşan beklenti; hizmet yapacağıma olan inancım; mahalle halkımız isteği ile muhtarlığa adaylığımı koydum. Amacım; mahallemizin sorunlarını çözmek; insanlara ve mahalle halkımıza hizmet etmektir. İstiyorum ki mahallemize bir kadın eli değsin." dedi.

GÜÇLÜ BİR EKİBİMİZ VAR

Muhtarlık yoluna çıkarken hiçbir zümrenin, hiçbir oluşumun, hiçbir siyasi iradenin desteği ile yola çıkmadığını, sadece mahalle sakinlerinin desteğine ihtiyacının olduğunu belirten Şahinoğlu, “Ben kendime ve mahalle sakinlerime güveniyorum ve bu yüzden yola çıktım. Güçlü bir ekibimiz var. Mahallenin en ince ayrıntısına kadar sorunlarına hakim. Bu sorunları çözmek için gece-gündüz demeden çalışacağız. Bizim amacımız, devletin ilgili kurumlarıyla mahalle halkı arasında köprü oluşturmak; en güzel hizmeti en kısa zamanda mahallemize kazandırmaktır. Ben sadece mahallemin temsilcisiyim, sessiz çoğunluğun sesiyim; hizmet sevdalısıyım. " dedi.

 

“GERÇEK MAĞDURLARIN YANINDA OLACAĞIM”

Muhtar adayı Şengül Şahinoğlu, "En önemli hedeflerimden biri; mutlak suretle mahallemizde bulunan yardıma muhtaç, gerçek ihtiyaç sahibi aileleri tespit edeceğim ve bu ailelerin mağduriyetini gidermek için bütün imkânları seferber edeceğim. Mağdurun, mazlumun, garibanın, haksızlığa uğramış insanın yanında bu güne kadar hep oldum; muhtar seçildiğim takdirde de kurumsal olarak yanında olacağım. Muhtarlık, devletin ilgili kurumlarıyla vatandaşlar arasında bir köprüdür. Ben bu köprüyü en güzel şekilde kurmaya ve hizmet vermeye adayım" dedi.

'GENÇLER, GELECEĞİMİZDİR'

Ülkemizin emanetçisi olan gençlere sahip çıkmak için mahalleye önemli sosyal etkinliklerin, sporsal faaliyetlerin yapılacağı alanlar kurduracağını belirten Şengül Şahinoğlu, "Biz, iş olsun diye asla muhtarlığa aday olmadık. Hedeflerimiz var. Bunlardan biri de; gençlerimize sahip çıkmaktır. Bu amaçla, sporsal faaliyetlerin yapılacağı alanlar oluşturacağız ve onlara sahip çıkacağız. Gençlerimizin eğleneceği, dinleneceği, sohbet edeceği alanlar oluşturmak ve onların elinden tutmak istiyorum. Çünkü gençlik demek, gelecek demektir. Bu gün gençliğine sahip çıkmayan, yarın geleceğinden endişe duymalıdır. Gençlerimizin kötü alışkanlıklara kaymaması için ciddi tedbirler düşünüyorum. Mahallemizde bulunan park ve piknik alanlarının güvenliğini, yine devletin kurumlarıyla iş birliği içinde sağlamak için çalışacağım." dedi.


 

 ‘MUHTARLIĞA KADIN ELİ YAKIŞIR’

Muhtarlıkla daha çok kadınların içli-dışlı olduğunu belirten Şengül Şahinoğlu, "Bu yüzden muhtarlığa bir kadın eli yakışacağını düşünüyorum. Bu yüzden aday oldum. Kadınlarımızın kendine has önemli sorunları var. Bunların takipçisi olmak, sorunlarına çözüm yolları bulmak benim en önemli görevlerimden biri olacaktır.” dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Ankara Nöbetçi Eczaneler

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği