Telefon
WhatsApp
Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanlığından Kitap Kampanyası..

“Sonsuz Işık İçin; Bir Kitapta Sen Uzat”
Ülkü Ocakları Kahramankazan ilçe Başkanlığınca hazırlanan “Kitapsız Kütüphane Kalmayacak " Projesi kapsamında Kahramankazan'da da ilçe düzeyinde “Sonsuz Işık İçin; Bir Kitapta Sen Uzat!” sloganıyla kitap toplama kampanyası başlatıldı.



Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada Kampanya boyunca öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin ve vatandaşların evinde bulunan ihtiyaç fazlası kitapların kampanyaya bağışlanması istendi.

Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanı Tugay Babaoğlu, hayırsever vatandaşlara bir çağrıda bulunarak Kahramankazan İlçesinde bulunan kütüphanelere toplu kitap bağışı yapmalarını ve arzu edenlerin de kütüphaneleri tefriş etmelerini önerdi. Kahramankazan'da “Sonsuz Işık İçin; Bir Kitapta Sen Uzat!” sloganıyla gerçekleştirilecek kampanya sayesinde kütüphanesiz okul kalmamasının hedeflendiğini belirten Ülkü Ocakları Kahramankazan İlçe Başkanı Tugay Babaoğlu, konuya ilişkin şunları söyledi :

“ Dünya cehaletin karanlığında boğulurken tek kurtuluşun ilim olduğunu her zaman vurguluyoruz. İnandıklarımız uğruna mücadele etmenin tek yolunun cehaleti kırmaktan geçtiğini biliyoruz. Bu nedenle daima ilimin ve bilimin savunucusu olacağız. Biz okumaya, araştırmaya gayret ediyoruz. İstiyoruz ki yarınlarımızın temeli olan çocuklarımız okusun, araştırsın, öğrensin. Kütüphanesiz il, ilçe ve köy kalmasın. Bugün buraya ulaşmayı umut ederek ‘Sonsuz Işık İçin; Bir Kitapta Sen Uzat!’ sloganıyla kitaplarımızı topladık ve onları gözleri parlayan geleceğin mimarları çocuklarımıza teslim ettik. Felaket olan cehalete karşı okuyun, okuyun ki elleriniz sadece kalem tutsun dedik. Okuyacaklarına dair söz aldık. ‘Okuyan Nesiller’ Projesi kapsamında ‘Bir Mumun Işığı, Mum Bitinceye Kadar! Bir Kitabın Işığı İse Sonsuza Kadar! Sonsuz Işık İçin; Bir Kitapta Sen Uzat!’ sloganıyla başlattığımız kampanyamıza ilk günden son güne kadar yoğun ilgi gösteren, destek olan herkese teşekkür ederiz. Son olarak, Sizler de başlattığımız kampanyaya katılmak için 0541 395 4281 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz"
ifadelerini kullandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Ankara Nöbetçi Eczaneler

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği